Cafe Kårtorp

- hembakat kaffebröd och lokala delikatesser varvat med loppis!

Vi är ett härligt Mat-Café. Här njuter ni av mat som vi med stolthet tillagar av produkter från våra nära gårdar och odlingar. Vi bakar allt fikabröd själva på traditionellt vis. I vår ombonade miljö inne som ute med blommor och textilier känner man en trivsel som gärna vill upplevas igen.Här hittar ni även mycket populära: Morsans Loppis och Rickys Sjöbod som man inte får missa.

Café Kårtorp ligger i Tryserums socken med Vindommen i väster och Valdemarsviken i öster, en socken full av kultur och naturupplevelser.Mat-Caféet är lättillgängligt vid vägkorset E22 och vägen mellan Hannäs och Valdemarsvik.Här vid skogenbrynet med vår skönsjungande bofink inpå knuten gästas vi av både långväga och närboende kunder.

Hit kommer man spontant när man är mat eller fikasugen, perfekt när man är på upptäckarfärd i vår finna bygd. Om ni vill, dukar vi upp ett bord speciellt för er antingen för en God måltid eller Kaffe med Dopp på gammeldags vis. Eller kanske en Fikakorg till utflykten. Det är bara att ringa!Tips! Onsdagskvällar i juli och halva augusti blir det grillning och underhållning, välkomna!

Vi har öppet varje dag sju månader om året, april-okt. Vi avslutar året med vårt populära julbord med ännu mer lokala delikatesser såklart.

ERBJUDANDE/SPECIALITET

Grillkväll
Kött från våra nära gårdar grillas, ni plockar fritt av våra goda tillbehör. Onsdagar hela juli och halva augusti. Underhållning! Ring om ni är många

Kaffe med dopp
På gammeldags vis dukar vi upp vetebröd och flera sorters kakor vid ert bord. Ring och boka.

Fikakorg till utflykten
Med t.ex. kaffe, saftflaska, smörgås, bulle och kaka.Ring och beställ.

Uknadalstallrik
En kall tallrik med traktens specialiteter. Ring för säkerhets skull.

Årets Valdemarsviksrätt
Ett restaurangsamarbete där en jury utser en vinnande rätt. Serveras från slutet av maj.

TILLGÄNGLIGHET

1 april - 2 november, varje dag.

FÖRETAG

Företag: Café Kårtorp AB
Adress: Kårtorp
Postadress: 615 94 Valdemarsvik
Land: Sverige
Telefon: 0123-300 87, 070-25 85 036
Kontakt: Pia Wahlman
E-mail: kartorp@home.se

Tillbaka till aktiviteter