Fort Helgenäs

Spännande upplevelser på Fort Helgenäs

Fort helgenas

- familjeäventyr fångarna på fortet

I den gamla silon vid Helgenäs kan ni pröva era krafter i fortet, utmana släkt och vänner, kompisgänget, skolklassen eller företaget!

Fort Helgenäs är en "Fångarna på Fortet" inspirerad äventyrsanläggning belägen utmed E22 i nordöstra Småland, fyra mil norr om Västervik. Leta dig igenom labyrinter, ge dig ut på snurrande golv och ta dig över hängbroar är bara några av de saker Du ensam eller tillsam-mans med Ditt lag måste ta dig genom i jakten på att bli CHAMPIONED (vinnare). Självklart har vi även en fängelsehåla!

Fort Helgenäs är öppet varje dag mellan 1:a maj och 15:e augusti. För att kunna garantera att vi har personal inne är bokning att föredra. Det går också bra att komma efter den 15:e augusti men då är bokning ett måste. Vem som helst, stor som liten, enskild person som familj, företag som privatperson kan komma till Fortet och leka och ha kul! Vi rekommenderar dock att du är minst sex år gammal. Personer under tolv år i förälders sällskap.

Förutom själva äventyret så finns även en drygt 20 meter hög klättervägg, en av Sveriges högsta in-omhus, bland aktiviteterna. Denna kan bokas via telefon, fax eller e-mail. Det finns tre vägar uppför klätterväggen, alla med olika svårighetsgrad.

Äventyret på Fort Helgenäs består av tio olika aktiviteter. Labyrinter, snurrande golv och klätterväggar är bara några av de aktiviteter du möter på din väg genom äventyret.

De tio aktiviteterna som ingår i äventyret tar 1-1½ timme att genomföra. Varje aktivitet har tre svårighetsgrader värda olika poäng. Det gäller att få så bra poäng som möjligt.

ERBJUDANDE/SPECIALITET

Äventyr på Fort Helgenäs: Pris:300:- per vuxen, 175:- per barn

Äventyret tar omkring 1-1½ timme att genomföra.

20 meter hög klättervägg, en av Sveriges högsta inomhus, bland aktiviteterna. 250 kr/säkrare och timme.

TILLGÄNGLIGHET

Välkomna att boka!
Öppet alla dagar efter överenskommelse

FÖRETAG

Företag: Fort Helgenäs
Adress: Lillebo
Postadress: 590 98 Edsbruk
Land: Sverige
Telefon: 0493-706 70, 0707-57 87 90
Webb: www.forthelgenas.se
Kontakt: Claes Johansson
E-mail: fortet.lillebo@telia.com

Tillbaka till aktiviteter